Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM 001

Fra999 krpr. Dæk

Find dine Blizzak LM 001 her!


Hvad end du benytter den klassiske sommerdæk / vinterdæk kombination, eller hælder mere til helårsdæk, er sandheden for det meste at deciderede vinterdæk er mere sikre i de kolde måneder, sammenlignet med helårsdæk.

Bridgestone Blizzak LM 001 er suveræne i vådt føre

Et godt eksempel på et suverænt et af slagsen er dette helt specielle Bridgestone dæk, som blandt andet formår at kombinere sikkerhed og komfort i én smart og prisvenlig pakke, som er af høj nok kvalitet til at du sagtens kan gemme nervøsiteten væk, når du begiver dig ud på de sneklædte, danske veje.

Det er blandt andet teknologien bag dækket som gør det fænomenalt til vinterkørsel. Nye innovationer inden for materialeblandinger og de praktiske riller har gjort Bridgestone Blizzak LM 001 til en stensikker favorit hos mange danske bilister, da dækkets unikke design blandt andet modarbejder dækslip og andre former for udskridninger, som ofte plager os i de koldere måneder.

Bridgestone Blizzak LM 001 fik 4 stjerner af FDM

Danmarks suverænt mest populære bilmagasin var i 2014 med til at give Bridgestone Blizzak LM 001 hele 4 stjerner, endda med overskriften ”Her er i praksis ingen svage punkter”

Skulle du derfor være i tvivl om hvorvidt Bridgestone Blizzak LM 001 er et værdifuldt vinterdæk, kan du trygt kigge mod eksperterne på FDM, der om nogen ved hvad de snakker om.

Vælger du at købe dine næste vinterdæk her på Tirendo.dk, slipper du blandt andet for at betale for leveringen, da vi sender alle vores dæk leveringsfrit. Derudover kan vi også sende dækkene direkte til en af vores monteringspartnere, som kan sørge for at de sidder rigtigt på din bil.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.