Bridgestone

Bridgestone Potenza S007

Fra1.711 krpr. Dæk

Find dine Potenza S007 her!


Til superbiler og andre kraftfulde personbiler skal du bruge dæk af høj kvalitet, som kan klare de hurtige vendinger, og den voldsomme acceleration, som dæk af lavere kvalitet slet ikke kan håndtere.

Fart over feltet med Bridgestone Potenza S007

Et dæk som klarer opgaven til ug er Bridgestone Potenza S007, der er specielt udviklet til biler med mange hestekræfter, i form af lynhurtige superbiler og toptunede personbiler. Med Potenza S007 kommer du nemt igennem både bløde og skarpe sving, ved lave og høje hastigheder, og så er dækket fænomenalt i al slags vejr. Her på siden finder du også tilsvarende vinterdæk og helårsdæk i samme høje kvalitet.

Bridgestone Potenza S007 er et dæk til superbiler

Der kan skrives nok så meget om dækkets kvaliteter og præstationer, men findes der ikke et mere håndgribeligt eksempel på, hvor gode Bridgestone Potenza S007 egentlig er? Det kan du tro der gør, nemlig i form af den lynhurtige Ferrari F12berlinetta, som er udstyret med Bridgestone Potenza S007 når den ruller af fabriksbåndet. Bridgestone fortsætter altså deres samarbejde med Ferrari, som efterhånden strækker sig en god håndfuld år tilbage i tiden. Hvis du mener at din bil fortjener kvalitetsdæk som Bridgestone Potenza S007, kan du købe dem til en rigtig fair pris her på Tirendo.dk. Her kan du også vælge en af vores mange monteringspartnere, som nemt og hurtigt kan påmontere dine nye dæk, så du slipper for besværet. Du skal blot vælge den monteringspartner som er tættest på dit hjem eller din arbejdsplads, og så ellers booke en tid til et dækskift - herefter bestiller du dine nye Bridgestone sommerdæk til montørens adresse, og møder op på dagen med din bil.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.