Bridgestone

Bridgestone Turanza T001

Fra1.098 krpr. Dæk

Find dine Turanza T001 her!


Bridgestone har et bredt udvalg af dæk til enhver billist, men med Bridgestone Turanza T001 har de formået at skabe et dæk, hvor balancen mellem holdbarhed, sikkerhed, komfort og miljøvenlighed er helt i top. Det er derfor et rigtig populært dæk, der gør bilturen til en leg med høj komfort og sikkerhed. Dækket er et sommerdæk, og er derfor udviklet til at klare selv de mest udfordrende vejrforhold, der kan opstå i sommerperioden.

Dækket er udviklet efter de nyeste teknologier, som Bridgestone bruger. Bridgestone Turanza T001 tilbyder derfor en meget stabil og sikker kørsel også i høje hastigheder. Det unikke dækmønster sørger for at stå godt fast selv i vådt vejr og hjælper til at undgå blandt andet aquaplanning. Dækkene giver også en kort bremselængde, der gør sig gældende både på tørre og våde veje.

Bridgestone har mange års erfaring i at udvikle kvalitetsdæk, der ikke blot giver høj sikkerhed på vejene, men som også er miljøvenlige. Bridgestone Turanza T001 er udviklet så de har en lav rullemodstand, hvilket sparer bilisten for brandstof, som både er godt for pengepungen, men i høj grad også miljøet.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.