Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Continental SportContact 6

Find dine SportContact 6 her!

Kør op mod 350 km. i timen med Continental SportContact 6

At finde et dæk, som kan klare høje hastigheder uden at ryge ud af form og hurtigere vendinger uden nogen form for dækslip, er så godt som umuligt, medmindre du nærmest er Formel-1-kører. Continental har dog gjort dette muligt, selv for helt almindelige bilister, der ejer højhastighedsbiler.

Continental SportContact 6 sommerdæk kan på grund af sin særlige Aralon350™-teknologi klare hastigheder på op til svimlende 350 kilometer i timen! Teknologien fungerer på den måde, at forskellige tråde er snoet rundt om hinanden inde i dækket, så når centrifugeringskraften presser dækket til at udvides, holder de forskellige materialer sammen på dækket, så det forbliver stabilt og sikkert.

Få monteret dine dæk med det samme

Det er de færreste sportsvognsejere, som selv monterer de store hjul, der ofte kræves til luksusbiler, så chancen er stor, for at du har brug for et værksted til at sætte dine Continental dæk på bilen. Vælg gerne en af vores mange monteringspartnere, som er fordelt over hele Danmark, og få sendt dine Continental SportContact 6 dæk direkte til værkstedet, så de kan montere dine dæk, samme dag dækkene ankommer med posten. Samme mulighed er selvfølgelig tilgængelig for helårsdæk og vinterdæk.

Vi sender altid med enten tyske DPD eller GLS, som er særdeles dygtige, når det gælder fragt af dæk. Køber du et helt sæt Continental SportContact 6, og bor du i det centrale Danmark, er leveringen 100% gratis, og du har altid 30 dages returret.

 • Stabil og behagelig
 • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
 • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok