Continental

Continental WinterContact TS 810 S

Find dine WinterContact TS 810 S her!


Hvis du er på udkig efter sporty vinterdæk med godt vådgreb, fremragende håndtering og sikre kørselsfunktioner på vinterlige veje såvel som korte bremselængde på tørre veje, så kan du roligt stoppe din søgen ved Continental WinterContact TS 810 S.

ContiWinterContact TS 810 S Vinterdæk til greb og stabilitet

ContiWinterContact TS 810 S vinterdæk, som er bygget med tykkere lameller arrangeret i asymmetriske slidbanemønstre, tillader mere sne til at passere gennem, så har du fremragende greb i alle vinterlige kørselsforhold. Dækkets stive skulderblokke sørger også for stabilitet i sving, en funktion du vil finde nyttige på glatte is overflader.

ContiWinterContact TS 810 S er fremstillet med en ny type våd polymer, så dækkene klarer sig godt på både våde og isede veje. Dækstabilitet er gjort mulig ved med en enormt aktiv kul forbindelse, så du nyder kørselsstabilitet uanset vejret og vejens tilstand.

Funktioner af Continental WinterContact TS 810 S

Continental WinterContact TS 810 S, som er bygget specielt til at præstere på isglatte veje og modstå vinterlige forhold, leveres med fire riller i bredder på 265 mm og mindre. Denne funktion betyder optimal håndtering på våde veje og reduceret risiko for akvaplaning, så du kan fokusere mere på at nyde dine køreture. Sikkerhed er en kernefordel for Continental dæk, så ved kørsel på isglatte overflader, kan du forvente, at ContiWinterContact TS 810 S vinterdæk vil bringe dig ud og hjem igen i sikkerhed.

Continental WinterContact TS 810 S dækstørrelser spænder fra en bredde på 175 til 275 mm med dækkets højde i området fra 40% til 65% af dækkets bredde. Continental WinterContact TS 810 S dæk passer et hjul med en diameter på mellem 15 og 19 tommer.

Vælg den rigtige dækstørrelse, og bestil dine nye Continental dæk online på Tirendo.dk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.