Continental

Continental WinterContact TS 850

Find dine WinterContact TS 850 her!


Continental WinterContact TS 850 vinterdæk ruller af sted med en bred vifte af avancerede tekniske funktioner. I forhold til serien, der kom før den, tilbyder ContiWinterContact TS 850 stærkere greb på vinterlige veje samt kortere bremselængde på våde veje, hvilket giver dig udvidet kilometertal, forbedret håndtering og reduceret rullemodstand. Som det kan forventes fra alle Continental dæk, er også denne serie konstrueret til at være sikrere, venligere ved pengepungen, og venligere ved miljøet.

Bedre Bremsning med ContiWinterContact TS 850 vinterdæk

Med et image som det perfekte vinterdæk til vådt vejr og iskolde vejforhold, er ContiWinterContact TS 850 designet specielt til kompakte og mellemstore biler. Når du køber et sæt ContiWinterContact TS 850, er du sikret optimale styre- og bremseegenskaber i vinterforhold, takket være et højt antal lameller og blok kanter, der forbedrer trækkraft på sne og is. Flere kanter giver også udslag i bedre håndtering under vognbaneskift eller ved styring i sving, selv ved høje hastigheder.

Og bedre endnu, dette vinter dæk præsterer langt ud over forventningerne på isglatte veje, og tilbyder bilister fremragende bremseevne og korte bremseafstande. Hvis du er på udkig efter forbedret rullemodstand, sørger Continental WinterContact TS 850 for en mere behagelig køretur, som i høj grad er takket være større fleksibilitet i sidevæg området samt ekstra perle forstærkning.

ContiWinterContact TS 850 Funktioner

ContiWinterContact TS 850 dækstørrelser spænder fra en bredde på 165 til 235 mm med dækkets højde i området fra 45% til 70% af dækkets bredde. ContiWinterContact TS 850 dæk passer et hjul med en diameter på mellem 14 og 18 tommer.

Vælg den rigtige dæk størrelse til netop din bil, og bestil nu dine nye Continental dæk online på tirendo.dk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.