Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 20

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Debica dæk

Har du et stort dækbudget til køb af de bedste dæk på markedet, eller leder du efter en mere prisvenlig løsning?

Uanset hvad, kan du købe dine fortrukne Debica dæk online, lige her på siden. Ved at købe online sparer du ofte penge og besvær, da vi sender dine nye dæk direkte til din dør, eller til din faste mekaniker, hvis du foretrækker dette.

D?bica Tires, som er det officielle navn på virksomheden, er en underafdeling af det verdenskendte Goodyear brand, som tilbyder kvalitetsdæk til lave priser. Vi har dæk fra Debica i begge ender af prisskalaen, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vælger at købe dine Debica dæk online.

Debica Navigator og andre gode modeller

Her på Tirendo.dk har vi valgt at købe stort ind af Debica dæk, så du og vores andre besøgende har lidt af hvert at vælge imellem. Blandt vores sortiment finder du blandt andet Debica Navigator, som er et fremragende helårsdæk i mange forskellige størrelser.

Navigator er designet med en speciel slidbaneblanding, som gør dækket både holdbart og sikkert på alle tænkelige overflader, hvad end vi taler om is, sne, eller en god og gammeldags, regnvåd kørebane. Derudover er Navigator udstyret med specielt mønsterdesign, som er med til at adskille dækket fra traditionelle sommerdæk, når det gælder kørsel i de koldere måneder.

Sidst men ikke mindst besidder Debica Navigator et forsvar mod akvaplaning, der uden tvivl er noget de fleste bilister hjertens gerne vil undgå. Dette skyldes det fornævnte slidbanemønster, som lynhurtigt får evakueret omkringliggende vand væk fra dækket, så du ikke pludselig mister kontrollen over dit køretøj.

Hælder du mere til traditionelle sommerdæk og vinterdæk, kan vi på shoppen tilbyde gode dækprodukter såsom Frigo 2, Presto, Furio og mange andre Debica dæk.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information