Dunlop

Dunlop SP Winter Response

Fra500 krpr. Dæk

Find dine SP Winter Response her!


Dunlop SP Winter Response snedæk for fremragende trækkraft, nedbremsning og sving

Dunlop SP Winter Response-vinterdæk er kendt for deres afbalancerede præstation uanset om der er tale om regn, sne eller is, og leverer enestående trækkraft på disse overflader. Så hvis du er på udkig efter dæk, der giver overlegen vej feedback og fremragende greb i koldt vejr, så kan du standse din søgen ved Dunlop SP Winter Response-dæk.

Dunlop SP Winter Response for bedre stabilitet og maksimalt bid

Disse Dunlop-dæk, som er fremstillet med et asymmetrisk mønster design, er ideelle til vinterkørsel, da forskellige krav gør sig gældende, når du navigerer på våde, snedækkede og isdækkede veje. Udover balanceret ydeevne, ville du også ønske en fremragende trækkraft på sne, så du kan køre med tillid, selv når sneen bygger sig op og gør kørslen usikker. For fremragende trækkraft, bremsning og sving på vinterlige veje, bør du vælge et vinterdæk med et slidbane design, der har to typer klinger, som arbejder sammen for din optimale køresikkerhed - ligesom Dunlop SP Winter Response-dæk.

Du vil også ønske, at  slidbanen på dine vinterdæk er fremstillet fra en højkvalitets silikablanding, så de forbliver elastisk selv ved lave temperaturer og giver maksimal bid på is og sne. At få passende feedback fra din bil er også afgørende, så brug Dunlop SP Winter Response-dæk for at give dig en bedre fornemmelse for vejbanen.

Dunlop SP Winter Response Funktioner

Alle disse egenskaber betyder i praksis øget kontrol, selv i strenge klimaforhold, stabilitet og trækkraft samt velafbalanceret ydeevne på vinterlige, våde og sneoverflader. Dunlop SP Winter Response-vinterdæk er også kendt for deres brug af Multi Radius Tread (MRT) teknologi, så du kan nyde præcise og progressive reaktioner, når du foretager overgange fra lige kørsel til sving, øget lydhørhed i både våde og tørre vejforhold samt forbedret sving kontrol.

Dunlop SP Winter Response-dækstørrelser spænder fra en bredde på 155 til 195mm med dækkets højde i området fra 50% til 70% af dækkets bredde. Disse Dunlop vinterdæk passer fælge med en diameter på mellem 13 og 15 tommer.

Vælg den rigtige dækstørrelse, og bestil dine nye Dunlop dæk online på Tirendo.dk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.