Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Vis alle dæk i den valgte kategori
Page 1 from 2

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Duro dæk

Duro dæk er et solidt valg

Er dine nuværende dæk kommet under de kendte 1,6 mm, eller har de fået et ordenligt slag mod en kantsten?

Uanset hvad der skete for at få dig herind på siden, vil du uden tvivl ikke gå skuffet herfra, hvis du leder efter et specifikt Duro dæk.

Mere end 70 års kvalitet

Duro har eksisteret siden 1945, og siden da har de lært en ting eller to når det kommer til fremstilling af dæk.

Med mere end 50 teknologier i hvert eneste Duro dæk der forlader fabrikken er der i den grad lagt op til et spændende dæk, uanset hvilken model eller type du vælger at købe.

Virksomhedens mantra går ud på at levere dæk af høj kvalitet, til en pris som alle forbrugere har råd til. Dette opnår de blandt andet ved at have et beskedent image – sammenlignet med store fabrikanter som Goodyear, Michelin osv. – og ved at benytte sikre men prisvenlige materialer i fremstillingen af deres dæk.

Vælger du samtidig at dine næste dæk skal købes her på Tirendo.dk, kan du få dem til nogle af landets absolut bedste priser. Vi har købt godt ind af Duro dæk i form af traditionelle sommerdæk, slidstærke helårsdæk og stensikre vinterdæk.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information