Falken

Falken Sincera SN-828

Find dine Sincera SN-828 her!


Falken Sincera SN-828, et godt allround dæk

Skal du bruge et eller flere sommerdæk til bilen, og skal prisen samtidig være lav?

Her på siden finder du kun dæk af rimelig til høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Du vil derfor aldrig modtage et direkte dårligt dæk, der falder sammen efter et par uger, men der er selvfølgelig forskel på dæk, og køber du i den billige ende, kan du ikke forvente samme kvalitet, som hvis du investerede i Michelin eller lignende.

Falken Sincera SN-828 er et solidt valg for nye bilister og dem der ikke ønsker at bruge alverden på nye dæk. Dette sommerdæk får dig sikkert fra A til B i al slags vejr, og så har det også en yderst respektabel levetid.

Her er hvad du får ud af dine nye Sincera dæk

Når man tager ud for at købe et Falken Sincera SN-828 dæk, skal man først og fremmest lægge mærke til den lave pris. SN-828 er nemlig et discount sommerdæk, til prisbevidste forbrugere, der ikke har et stå stort dækbudget at rode rundt med. Er du derfor på jagt efter et discountdæk af god kvalitet, er Falken Sincera SN-828 muligvis det helt rette dæk for dig.

Den lave pris på Falken Sincera SN-828 og alternativer i form af helårsdæk og vinterdæk, finder du lige her på Tirendo.dk. Vi tilbyder samtidig fri levering af dette og alle andre dæk, hvad end du køber et enkelt eller fire styks. Derudover har vi også et stort udvalg af andre Falken dæk, der ligesom Sincera ligger i den lave ende af prisskalaen.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.