Federal

Federal 595 RS-R

Find dine 595 RS-R her!


Federal 595 RS-R - UHP dæk

Har du en sportsvogn i garagen der skal bruge nye sommerdæk, eller kører du ofte racerløb på en af de mange baner i det danske landskab?

Uanset om du selv ejer bilen eller benytter en lånebil er det nødvendigt at have nogle racerdæk du kan stole på, som kan få dig hurtigt og sikkert gennem løbet. Et af disse dæk går under navnet Federal 595 RS-R , som er Federals svar på et fænomenalt UHP dæk.

Dette Federal dæk er ikke ligesom de andre, og der er i den grad blevet investeret i teknologier, der følger med din bil til det yderste.

Et dæk over alle andre dæk

Når man taler om UHP dæk, kan de nærmest ikke sammenlignes med traditionelle dæk til personbiler.

Federal 595 RS-R er i den grad noget for sig selv, og som tidligere nævnt ikke et fornuftigt køb til en almindelig personbil – der er simpelthen ikke behov for hvad dette dæk kan tilbyde.

Dækket er derimod perfekt til sportsvogne og andre biler der er specifikt bygget til én ting: høje hastigheder.

Med sit banebrydende design giver Federal 595 RS-R baghjul til konkurrenterne, med drønstærke sidevægge, der blandt andet indeholder forstærket stål, som resulterer i lynhurtige sving, samt underliggende riller der giver et bedre vejgreb, trækkraft og komfort for køreren bag rattet.

Hvad end du køber dette dæk eller et andet i UHP klassen, kan du finde de bedste priser her på Tirendo.dk. Vi har også mere traditionelle vinterdæk og helårsdæk til store og små biler, og så får du gratis levering med i hatten, også selvom du kun køber et enkelt dæk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.