Federal

Federal SS-595

Find dine SS-595 her!


Federal SS-595, et godt afbalanceret dæk

Kom sikkert og komfortabelt frem til din destination med fire styks Federal SS-595 på bilen.

Federal SS-595 benytter Federals egen teknologi der går under navnet ’Opti-Noise’, som resulterer i afdæmpede og behagelige køreture – perfekt hvis du bruger flere timer om dagen i bilen.

Muligvis det mest populære Federal dæk

Til trods for at Federal har udviklet mange suveræne og sikre dæk, er der naturligvis nogle der skiller sig ud fra flokken.

Federal SS-595 er et af disse dæk, og måske endda det mest populære af alle Federal dæk inden for sin kategori. Her er tale om en opgradering fra det ellers udmærkede 595 high performance dæk, hvor udvikleren har lavet et par ændringer der har gjort efterfølgeren endnu bedre.

Med sit aggressive og V-formede dækmønster, samt unikke silicablanding, er dækket en kombination af sikkert vejgreb i sving og på lige strækninger, udskridningsresistent og komfortabelt at køre på. De mange riller langs dækket fungerer som effektive kanaler, der sørger for at holde dækket fri for vand på regnvejrsdage, hvilket blot forstærker vejgrebet og giver dig mere sikkerhed på selv de glatteste veje.

Find nogle af de bedste priser i landet på Federal SS-595, samt mange andre spændende sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, lige her på Tirendo.dk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.