Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 20

Firestone dæk

The Firestone Tire & Rubber Company blev grundlagt af Harvey S. Firestone, som var en personlig ven af Henry Ford. Til de revolutionerende første Ford-biler, skulle der også bruges de allerbedste dæk, og derfor blev The Firestone Tire & Rubber Company grundlagt af Harvey S. Firestone i år 1900. Ford og Firestone indledte et succesfuldt samarbejde, hvor de kombinerede de nyskabende Ford biler med de innovative Firestone dæk. Firestone dæk er blevet produceret i over hundrede år, og de er stadig lige succesfulde.

Da Firestone blev købt af den japanske dækproducent Bridgestone i 1988, blev det nye Firestone/Bridgestone til en af verdens største dækproducenter. Deres store samlede succes giver mulighed for at investere mange penge i udvikling af nye revolutionerende teknologier, så et Firestone dæk stadig er blandt de bedste i verden.

Firestone Firehawk TZ 300 er et populært dæk med et stort antal kant-elementer, der giver et særligt godt greb på våd vej. Firestone Multihawk er et andet fantastisk Firestone dæk, som er meget populær hos brugerne, da det kombinerer høj komfort med lang holdbarhed. Det er også særligt robust imod hæl- og tå-slitage. Firestone Winterhawk er et vinterdæk, som er et godt valg til vinterhalvåret, da det får dig sikkert igennem vinteren med et greb, der med mange lameller og NanoPro-tech polymerer er optimeret til kolde temperaturer.

  • Grundlagt i år 1900 som Firestone Tire & Rubber Company
  • Købt af Bridgestone i 1988 og nu en del af firmaet Bridgestone Americas

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information