Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
EcoControl HP
Fulda EcoControl HP
185/60 R14 82H
  • Dæk mærkning / Effektivitet klasse :
    E B 69 dB
312,30 kr
Gratis fragt
Leveringstid: 2-5 arbejdsdage 1
Lagervare
Page 1 from 14

Fulda dæk

Det tyske mærke Fulda har produceret dæk i over 100 år, og i dag er Fulda blandt de populæreste dækmærker på det tyske og europæiske marked. Virksomheden er berømt for kvalitet, og en etik, der sætter kunderne først, hver gang. Fulda dæk anvender et særligt slidbanedesign, der reducerer rullemodstanden og dermed forbedrer brændstofforbruget. De stabile ribber i midten af dækket, og de solide skulderblokke sikrer i fællesskab maksimale styreegenskaber. Samtidig betyder det retningsbestemte slidbanedesign og de unikke Fulda-rillemønstre, at vandet ledes hurtigt væk fra hjulet, selv i meget vådt føre.

Fulda dæk - sortiment og fordele

Om vinteren sørger specialudviklede teknologier for, at Fulda vinterdæk klarer selv de mest barske vejrforhold. Midterriller i dækket danner til sammen et fint netværk, der fanger sneen under kørslen, og sørger for, at bilen kan fortsætte igennem store mængder sne. En optimeret karkassekonstruktion sammen med særlige materialer i slidbanen sikrer et godt vejgreb selv på vinterglatte veje. Fulda har også stor fokus på støjniveauet fra dækkene. Optimeret placering af slidbaneblokkene, og dækkontur, der er gjort fladere, betyder til sammen, at den udvendige såvel som indvendige støj er reduceret. Det betyder en mere komfortabel kørsel i al slags vejr. Fulda dæk sælges for en overkommelig pris, og udvalget af økonomidæk med højt kilometertal og lavt brændstofforbrug betyder også besparelser ved tankstationen.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information