Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 6

Gislaved dæk

Som navnet antyder, stammer Gislaved dæk fra Sverige - nærmere betegnet fra den lille by Gislaved cirka midt imellem Helsingborg og Göteborg. Virksomheden opstod i 1893, hvor de to brødre Carl og Wilhelm Gislow startede en gummivirksomed. I 1905 producerede Gislaved Sveriges første bildæk, og da den allerførste Volvo rullede ud af fabrikken i 1927, var det på Gislaved dæk. Dækproducenten blev dengang også til Volvos hovedleverandør af dæk. Virksomheden ekspanderede enormt i årene fremover - ikke mindst på vigtige markeder som Japan, Nordamerika og Canada. Gislaved overtog selv flere andre mindre dækproducenter, indtil det selv i 1992 blev overtaget af Europas 2. største dækproducent, nemlig den tyske Continental. Kvalitetsmærket Gislaved blev dog bibeholdt, og nu kunne mærket drage nytte af dækgigantens teknologiske landvindinger.

Blandt de nyeste produktlinjer fra Gislaved finder man for eksempel sommerdækkene Gislaved UrbanSpeed og Gislaved UltraSpeed. Disse dæk er designet til sedaner, MPVs og sportsvogne. UrbanSpeed er et komfortabelt og støjsvagt dæk til mere almindelige personbiler. Takket være et specielt dækmønster er dækkets levetid langt. Ultra Speed er velegnet til MPVs og sportsvogne, og det giver fremragende køreegenskaber - selv ved høje hastigheder. Disse dæk har en særlig blokstruktur i dækmønsteret, hvilket giver et stivere dæk, som fordeler dæktryk jævnligt og sørger for større kontaktflade med vejen.

  • Grundlagt i 1893 i Gislaved, Sverige.
  • Hovedleverandør til Volvo

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information