Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 19

Goodride dæk

Det kinesiske selskab Goodride har siden 1958 produceret kvalitetsdæk til det globale marked. De stiller et bredt sortiment til rådighed: bildæk, varevognsdæk, lastbildæk, dæk til landbrugskøretøjer, somt dæk til cykler og motorcykler. Goodride sommerdæk er især kendte hos forbrugere for deres gode greb og gode styreegenskaber, men ligeledes advancerede vinterdæk bliver varmt modtaget.

Dækproducenten lægger særlig meget vægt på kundernes sikkerhed. Derfor gennemgår Goodride dæk en omhyggelig kvalitetskontrol og tilpasser deres produkter til alle vejrforhold. Innovativ forskning omfattende slidbanen og gummiblanding giver producenten mulighed til at være på forhånd med sikkerheden. Goodride er primært kendetegnet med balanceret kørsel, godt greb og gode håndteringsevner på våde veje.

Oprimeret dækmønster gør dækkene støjsvage og sikrer lang levetid. Lavt brændstofforbrug og gode køreegenskaber gør Goodride dæk til en meget økonmisk og miljøvenlig alternativ. Især bemærkelsesværdigt er pris- og ydelsesforhold for disse teknsk advancerede dæk.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information