Goodyear

Goodyear Eagle F1 GS-D3

Fra929 krpr. Dæk

Find dine Eagle F1 GS-D3 her!


Det skal du vide om Goodyear Eagle F1 GS-D3 dæk

Hvis du står og mangler nye sommerdæk til din bil, så er der mange forskellige dækproducenter som fremstiller sommerdæk som er af en god kvalitet, men der er desværre også flere dækproducenter som fremstiller dæk som er af en knap så god kvalitet. Hvis du køber Goodyear Eagle F1 GS-D3 dæk så ved du allerede, at du har truffet det rigtige valg, for deres dæk er af absolut topkvalitet. Når du køber Goodyear dæk så ved du, at du samtidig køber mange års erfaring og kvalitet.

Goodyear Eagle F1 GS-D3 tilbyder præcis håndtering

Goodyear Eagle F1 GS-D3 er et sommerdæk som er rettet mod sportslige køretøjer og bilister. Dækkene er især populære til alufælge, og er fremstillet så de har en hastighedsindeks Y, hvilket betyder at de kan bruges til høje hastigheder og til køretøjer med en kraftig motor.

Fordi Goodyear Eagle F1 GS-D3 dæk er fremstillet med en slidbane som domineres af brede V-riller der strækker sig ind i skulderområdet, så tilbyder det en særlig bred og fast kontaktflade der er med til at sørge for, at vand som kommer ind under dækket bliver ledt ud til siderne af dækket, og dermed mindskes risikoen for akvaplaning.

Speciel gummiblanding i Goodyear Eagle F1 GS-D3 dæk

Goodyear Eagle F1 GS-D3 dæk er fremstillet med en speciel gummiblanding som betyder at dækkene er lettere men også stærkere, hvilket betyder at dækkene har et bedre vejgreb på regnvåde vejbaner. Den specielle gummiblanding betyder også at dækket er med til, at reducere bilens brændstofforbrug. Derudover er dækket fremstillet med Goodyears SoundComfort teknologi, hvilket betyder at bilisten oplever en meget lavere kabinestøj, dette er især vigtigt hvis du kører på motorveje med høje hastigheder. Goodyear har opnået dette ved, at lægge et lag af lydabsorberende skum på indersiden af dækket.

Fordi Goodyear Eagle F1 GS-D3 er et sommerdæk, så er det fremstillet så dækket er mindre elastisk end vinterdæk, dette betyder at dækket har en lavere rullemodstand end andre dæk, men det betyder også at dækket ikke bør bruges om vinteren.

Find Goodyear Eagle F1 GS-D3 dæk til en god pris

Hvis du har bestemt dig for, at købe nye Goodyear Eagle F1 GS-D3 dæk til din bil, så finder du på Tirendo.dk disse dæk til meget gode priser, du finder dem i mange forskellige størrelser, så du finder helt sikkert det dæk der passer til de fælge som du har på dit køretøj.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.