Goodyear

Goodyear UltraGrip Performance GEN-1

Fra1.360 krpr. Dæk

Find dine UltraGrip Performance GEN-1 her!


Goodyear UltraGrip Performance Gen1 - Den nyeste generation af præstations vinterdæk

Goodyear UltraGrip Performance Gen1 bildæk bygger på de gode resultater fra deres forgænger, UltraGrip 8 performance-serien, som er kendt for sin overlegne trækkraft i sne, forbedrede håndtering og forbedrede greb på vinterveje, samt kortere bremselængder på sne såvel som høj akvaplaning modstand. Denne nye generation af Goodyear vinterdæk har alle disse egenskaber og flere endnu, og opnår fremragende balance mellem vinterydeevne egenskaber.

Goodyear Ultragrip Performance Gen1 - Fremragende håndtering i alle vinterbetingelser

Goodyear UltraGrip Performance Gen1 vinterdæk har hydrodynamiske riller, som kanaliserer vandet væk fra dækkets overflade for at minimere risikoen for akvaplaning. Denne funktion er utroligt nyttig, når du kører på våde overflader, og Goodyear UltraGrip Performance Gen1 bildæk har fremvist bedre balance i det våde end andre vinterdæk i samme kategori, såvel som bedre progressivitet, når du nærmer dig fartgrænsen.

Mens Goodyear UltraGrip Performance Gen1 vinterdæk virkelig er i deres rette element i det våde, overstråler de også konkurrencen inden for balance og vejgreb ved kørsel i tørt vejr. I tests har disse Goodyear dæk vist en bremselængde på 4.87m kortere end konkurrenterne under våd opbremsning fra 80km/t.

Goodyear Ultragrip Performance Gen1 Egenskaber

I sne og is viser Goodyear UltraGrip Performance Gen1 fremragende balance og generel præstation takket være de samme hydrodynamiske riller, der tillader dækkene at manøvrere godt i vandpytter uden akvaplaning. De fremviser bemærkelsesværdig styrbarhed, hvilket sørger for forudsigelighed, når du kører på grænsen af grebet.

Disse Goodyear vinterdæk kommer i dimensioner, der spænder fra en bredde på 195-255mm, hvoraf dækkets højde er i intervallet fra 40-60% af dækkets bredde. Dækkene passer til fælge med en diameter på mellem 15 og 19 tommer. Passer dette dæk til din bil? Så bestil dine nye dæk lige nu - online fra Tirendo!

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.