Goodyear

Goodyear Vector 5+

Find dine Vector 5+ her!


Goodyear er Europas største leverandør af dæk, og med Goodyear Vector 5 har firmaet skabt endnu en verdensomspændende succes. Goodyear Vector 5 er et helårsdæk med en imponerende ydeevne under mange forskellige vejrforhold. Det specialdesignede lamelsystem sikrer optimal kontrol både på tørre og glatte veje. Dækket er udstyret med Goodyears V-TRED-teknologi, der mindsker risikoen for aquaplaning betragteligt på regnvåde og snesjappede veje. En del af hemmeligheden er rillernes særlige form og dybde, der er i stand til at bortlede vand og snesjap lynhurtigt, selv under relativ høj fart. Den patenterede gummiblanding betyder desuden, at dækket bremser godt op og har en lang levetid.

Dækteknologi i mere end 100 år

Goodyear går konstant foran med innovation af nye teknologier, der kan øge sikkerheden på hver eneste tur. Goodyears særlige polymerblandinger udvikles til stadighed, så vejgreb og bremseevne forbedres, og så slidbanemønstre bliver ved med at fungere, selvom dækkene har rullet mange tusinde kilometer. Goodyear har været specialister i dæk i mere end 100 år, og det var også Goodyear, der fremstillede dækkene til de første Ford T-modeller helt tilbage i begyndelsen af det 20. århundrede. Med Goodyear Vector 5 får man mere end 100 års erfaring med i købet, og naturligvis alt teknologien fra det 21. århundrede.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.