Hankook

Hankook Ventus S1 Evo K107

Fra387 krpr. Dæk

Find dine Ventus S1 Evo K107 her!


Et alsidigt udvalg af dæk Hankook Ventus S1 Evo K107

Find dine næste dæk blandt vores store udvalg. Her på siden kan du se vores udvalg af Hankook Ventus S1 Evo K107 dæk, men vi har også mange andre at vælge mellem, skulle du mod forventning ikke være tilfreds med Evo K107. Hankook har gennem tiden udviklet en masse prisvindende dæk til både biler og lastbiler, og med Hankook Ventus S1 Evo K107 har de udviklet et luksus premium dæk, der rammer en fin balance mellem komfort og ydeevne. Hvis du er typen der kører både langt og længe i din bil, kan du med fordel investere i dæk med lav rullemodstand og et lavt støjniveau. Førstnævnte giver dig besparelser i det lange løb, da en lav rullemodstand er lig med lavere brændstofforbrug, mens et lavt støjniveau gør det mere behageligt at sidde bag rattet. Kører du mange timer om dagen, vil vi klart anbefale at du kigger nærmere på et dæk som Hankook Ventus S1 Evo K107, eller andre i samme kategori, som hverken larmer eller frustrerer dig som bilist gennem vibrationer.  Disse dæk er designet til kørsel i tørt og vådt føre, og en forstærket sidevæg øger ydeevnen når du allermest har brug for det. Det er svært at finde lignende dæk som  Hankook Ventus S1 Evo K107, der i samme høje grad giver dig sikkerhed og kvalitet, til den pris som et Ventus S1 Evo dæk koster.

Alternativer til S1 Evo

Er du mere til Michelin, Goodyear, Continental, eller en af de andre kendte mærker? I så fald kan vi glæde dig ved at have alle disse mærker, og mange flere. Det eneste du skal gøre er at benytte vores Tirendo.dk søgeformular i venstre del af siden, eller gå gennem vores filter og vælge det eller de mærker du bedst synes om. På den måde sparer du en masse tid på ikke at bladre igennem utallige mærker, som du alligevel ikke er interesseret i. Når du så har fundet det perfekte dæk, kan du nyde godt af vores gratis levering tilbud, som gælder de fleste produkter her på siden, inklusiv Hankook Ventus S1 Evo K107. Vi kan derudover også tilbyde et nærliggende værksted, som mod et mindre beløb kan udskifte dine slidte dæk. Du finder et nærliggende værksted ved at klikke på "Søg partner", hvorefter du blot skal indtaste dit bynavn eller dit postnummer - på den måde kan du altid finde et nærliggende værksted, som kan hjælpe dig med din bil.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
^