Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 7
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

(1) Mere end 90% af vores ordrer når frem til kunden indenfor den angivne leveringstid.


Bridgestone helårsdæk

Det skal du vide om Bridgestone helårsdæk

De fleste bilister ved at det er vigtigt, at de ser på profilmønsteret på dækket for at sikre, at der er nok profil tilbage på dækket, men det er ikke alle som ved, at det faktisk er ulovligt hvis du kører med dæk som har under 1,6 mm tilbage i mønsteret. De fleste dækeksperter anbefaler dog at du begynder at overveje, at få dine dæk skiftet når der er mindre end 3 mm tilbage på dækket, da dækkets vejgreb bliver mindsket radikalt hvis du ikke får dem skiftet. Hvis du vil købe nye helårsdæk som er af en meget god kvalitet, så skal du overveje at købe dine nye dæk fra Bridgestone.

Bridgestone er kendt for kvalitet

De fleste personer som har bare en lille smule begreb om biler og dæk har på et eller andet tidspunkt hørt om Bridgestone dæk. Dækproducenten er verdenskendt for at fremstille dæk til personbiler, lastbiler, busser, landbrugsmaskiner og endda også til fly og motorcykler. Der er også en masse forskellige Rally hold samt Formel 1 hold, som bruger Bridgestone dæk når de bevæger sig ud på racerbanen.

Du kan i dag købe Bridgestone dæk i over 150 lande og deres dæk fremstilles på mere end 180 forskellige produktionsfaciliteter over hele verden. Så du finder helt sikkert et helårsdæk som passer til dine behov.

Tradition og kvalitet

Bridgestone blev grundlagt i 1931 af Shojiro Ishibashis, efternavnet betyder faktisk Stone Bridge, og efter at have byttet om på navnet, så opstod Bridgestone. Bridgestone er ikke kun opfinder af Run Flat teknologien, men har også lavet en lang række andre tekniske innovationer, for at maksimere dækkets ydeevne. Bridgestone helårsdæk fremstilles ved hjælp af bæredygtige materialer, således at ikke kun kunden, men også miljøet nyder godt af den minimerede belastning.

Helårsdæk fra Bridgestone imponerer også med deres specielle brug af højkvalitets støbningsteknologi. Dette betyder at dæk fra Bridgestone kører afbalanceret og ekstremt roligt hele året rundt. Dækkene tilpasser sig vejforholdene, og især den korte bremselængde på våde vejbaner overbeviser eksperterne.

Find gode Bridgestone helårsdæk priser

Hvis du er på udkig efter nye helårsdæk til din bil, så finder du på Tirendo.dk en masse meget gode tilbud på deres dæk, du finder også en masse andre dæk fra andre verdenskendte dækproducenter. På siden finder du også en masse fælge til dine nye dæk. Alle dæk er originale, så du kan med ro i sindet købe Bridgestone helårsdæk.


x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok