Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
313 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 8
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Michelin Helårsdæk

Det skal du vide om Michelin helårsdæk

Der er nogle virksomheder i verden som er mere kendte end andre, og nogle dækproducenter som er mere populære end andre, Michelin og Michelin manden er absolut en af de ting som er meget populære. Det gode ved Michelin helårsdæk er, at du er sikker på at du får dæk som er af absolut topkvalitet. Fordelene ved et helårsdæk er indlysende, du behøver ikke at skifte dækkene hvert halve år, så ingen irriterende aftale med dækforhandleren, ingen sæt dæk med fælge, som du skal finde plads til hjemme i garagen. Dette sparer tid og penge.

Michelin helårsdæk er kendt for kvalitet

Den franske dækproducent Michelin har hovedsæde i Clermont-Ferrand i Auvergne regionen i Frankrig. Og denne dækproducent er en af de allerstørste dækproducenter i hele verden. Faktisk fremstiller virksomheden ikke kun dæk under deres eget mærkenavn, men også under en masse andre dækmærker som BFGoodrich, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran. Dækfirmaet blev grundlagt i 1889 og har siden da fremstillet dæk til alt fra rumfærger, fly, biler til landbrugsmaskiner, motorcykler og cykler. Faktisk har Michelin mere end 69 forskellige fabrikker i mere end 18 lande, og deres mere end 22.000 ansatte producerer hvert år mere end 166 millioner dæk. I deres forsknings- og udviklingsafdeling har Michelin mere end 1.000 ansatte som bare sidder og arbejder på nye bedre metoder til, at fremstille dæk på.

Michelin CrossClimate helårsdæk

Michelin fremstiller en masse forskellige helårsdæk, men det er især deres CrossClimate 205/55 r16 helårsdæk som er meget populære, fordi de tilbyder meget god kvalitet lige meget hvilken type af vejrforhold som du bruger dem under. Det gode ved den specielle gummiblanding er, at den specielle silica som bruges i dækket betyder, at du sagtens kan bruge det på meget våde vejbaner. De specielle riller i dækket betyder også at der ikke kan samle sig vand under dækket, på den måde kan der ikke opstå akvaplaningen, da vandet bliver skudt ud til siden af dækket.

Med Michelin CrossClimate dækket fra Tirendo.dk får du et dæk der er verdenskendt for at have en meget kort bremselængde, lige meget om du kører på våde eller tørre veje og om du kører ved høje hastigheder. Det er også det første helårsdæk som Michelin har fremstillet, som er mærket med snefnugssymbolet, dette betyder at du kan bruge disse dæk i lande hvor der er et lovkrav om, at du skal bruge vinterdæk om vinteren.


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok