Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
319 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 8
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nankang Helarsdæk

Driftssikre, pålidelige og økonomiske– Nankang helårsdæk

Kendt for deres produkters fremragende værdi for pengene, har den Taiwan-baserede budget dækproducent arbejdet utroligt hårdt på at udvikle effektive al slags vejr dæk til helårsbrug - af europæiske kvalitetsstandarder til en budget pris. Helårsdæk, som stadig bliver mere populære i Danmark og på andre markeder, bliver nu til dags tilbudt af de fleste større producenter.

Det nuværende sortiment af Nankang helårsdæk er et af de mest fristende på markedet, takket være en vellykket blanding af sikre køreegenskaber og utroligt konkurrencedygtige bildæk priser. Hvis du ønsker at købe overkommelige men pålidelige dæk til al slags vejr online, er du helt sikkert kommet til det rigtige sted.

Helårs alsidighed og fordelagtige tilbud på bildæk fra Tirendo

Vi tilbyder et godt udvalg af Nankang helårsdæk til gode priser, der er egnede til en bred vifte af bilister. Nankang N607  har masser at byde på til en meget konkurrencedygtig pris. De overkommelige købsomkostninger fordobles med det utroligt gode kilometertal, som også vil spare dig penge i det lange løb. Kørselsadfærden er sikker og forudsigeligt under alle vejforhold, hvilket gør denne model en god all-rounder til dagligt brug.

Nankang All Season N-607+ er endnu et populært valg for omkostningsbevidste bilister, der har brug for helårs dæk, de kan stole på. Disse tilbyder fremragende værdi og leverer samtidig et stabilt vejgreb i varmt og koldt vejr - på tørre, våde eller frosne overflader. Nankang helårsdækket Mudstar N889 er et robust 4x4 dæk med et aggressivt slidbanemønster, perfekt i både mudder og sne.

Nankang helårsdæk – god sikkerhed og uovertræffelige bildæk priser 

Hvis du ønsker at købe billige dæk online, bør du ikke kompromittere sikkerhed og pålidelighed. Vores udvalg af Nankang helårsdæk har alt hvad du behøver for at køre trygt hele året rundt, uden at være nødt til at betale en lille formue. Hos Tirendo.dk tilbyder vi dig bedre dæk og tilbud til gavn for både din bil og din tegnebog! Så vent ikke - bestil dine Nankang dæk online på Tirendo.dk. 

 


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok