Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 7
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

(1) Mere end 90% af vores ordrer når frem til kunden indenfor den angivne leveringstid.


Pirelli Helarsdæk

Førsteklasses året-rundt præstation med Pirelli helårsdæk fra Tirendo

Uforudsigelige klimaforhold hele året rundt synes at være en realitet, vi må tage og affinde os med. Sommerdæk betragtes ikke længere som rentabelt for brug året rundt, og bilister, der ikke ønsker at skifte dæk ved hver sæson, har brug for en bedre løsning. Pirelli helårsdæk er nogle af de bedste præsterende produkter på markedet, og tilbyder et godt alternativ til specialiserede sommer- eller vinterdæk.

Tirendo bringer dig et stort udvalg af Pirelli helårs dæk i mange dækstørrelser og til konkurrencedygtige priser. Uanset hvilke behov eller hvilken kørestil du har, vil du nemt finde den model, der passer perfekt til dig. At købe dit næste sæt alle-sæsoner dæk online fra Tirendo er enkelt og omkostningseffektivt, især hvis du drager fordel af vores mange specielle dæk tilbud.

Sikkerhed og komfort af de højeste standarter - Pirelli helårsdæk

Den italienske producent, kendt for sine højtydende modeller, har taget aktuelle markedstendenser til efterretning og har introduceret et antal førsteklasses helårs dæk modeller. Pirelli Cinturato All Season er glat og behagelig i al slags vejr, og meget mere ivrige efter at blive hårdt presset end et vinterdæk. Dækket, som er velegnet til små og mellemstore biler, begyndte dets karriere med en let sejr i 'Auto Bild' bladets 2014 helårs dæk test.

Pirelli helårsdækket Cinturato P7 A/S, Cinturato All Season dækkets storebror, er designet til større højklasses biler. Dette har ligeledes fået glødende anmeldelser, herunder en ”Eksemplarisk” rating fra "Auto Bild". Hvis du har brug for et helårs 4x4 dæk, er Pirelli helårsdækkene Scorpion Verde All-Season og Scorpion ATR fremragende alternativer. For varebiler og campingvogne, indeholder Pirelli Chrono Four Seasons en god blanding af praktisk og præsteren i en attraktiv emballage

Uanset hvad du har brug for, står vi klar med det til overraskende fordelagtige priser - Tirendo tilbyder dig de bedste Pirelli helårsdæk tilbud der findes. Så køb dine Pirelli dæk online på Tirendo.dk! 

 


x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok