Imperial

Imperial Ecosport

Fra1.116 krpr. Dæk

Find dine Ecosport her!


Kvalitet for næsten ingen penge med Imperial Ecosport

Imperial Ecosport helårsdæk er et af den slags dæk, som man ikke glemmer så let. I forhold til prisen får du nemlig rigtig meget funktionalitet og komfort for pengene. Dækket er klassificeret som helårsdæk, men egner sig bedst som sommerdæk og overgangsdæk, inden sne og is for alvor sætter ind, og du skifter til mere hardcore vinterdæk.

Generelt er dette et dæk, som er klar på enhver situation resten af året, hvad enten du kører i øsende regnvejr udover landevejene eller suser af sted på knastørre motorveje. Apropos motorveje får du ikke problemer med at dækkene ryger ud af form, når det går stærkt, da Imperial Ecosport er bygget til hastigheder på op til 240 kilometer i timen, nemmere betegnet hastighedsindeks V.

En anden vigtig ting er, at Imperial Ecosport er bygget til at kunne klare ekstra tunge laster (XL), så har du læs på, er det intet problem.

Hvordan kan priserne være så lave?

Det er ikke første gang, vi er blevet spurgt om det her hos Tirendo.dk, og svaret er meget enkelt. Vi har simpelthen arbejdet sammen med vores leverandører i så mange år, at vi har fået stablet gode aftaler på benene, der sørger for besparelser, som overføres til slutpriserne.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.