Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
  • Desværre er der ingen dæk der matcher din søgning i vores katalog. Ved at tilpasse søgefiltre eller bruge links kan du tilpasse dit valg.

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Infinity dæk

Befinder du dig dagligt bag rattet i en stor familiebil, en lille citybil, kraftfuld firhjulstrækker eller måske en minivan? Hvad end du har en lille eller stor bil, skal vi nok hjælpe dig med at finde de helt perfekte dæk til dine behov og ønsker. I den billigere ende af dæk finder du Infinity.

De mange produkter fra Infinity er et oplagt køb for den budgetbevidste forbruger, som gerne vil undgå at køre på slidte dæk, men som ikke ønsker at betale mere end hvad der er nødvendigt. Føler du at dine køreevner er gode og har du en stor tro på dig selv, kan du lige så godt spare penge på dine næste dæk, og vælge Infinity.

Smarte og funktionelle Infinity dæk

Her på Tirendo.dk kan du finde lidt af hvert når det gælder dæk fra Infinity. Vi har blandt andet helårsdæk til gode priser, samt hurtig levering af sommerdæk og vinterdæk, uanset om du ønsker dem leveret til din dør eller din mekaniker.

Derudover har vi rigtig solide monteringspartnere rundt omkring i landet, som snildt kan påmontere dine nye Infinity dæk mens du får en god kop kaffe. Vores store netværk af monteringspartnere dækker det meste af landet, og vi har helt sikkert også en montør i dit nærområde.

Har du spørgsmål angående vores dæk fra Infinity, eller ønsker du at høre mere om vores andre mærker eller ydelser, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Kontaktinformationen finder du på denne side: //www.tirendo.dk/firmainformation/


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information