Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
  • Desværre er der ingen dæk der matcher din søgning i vores katalog. Ved at tilpasse søgefiltre eller bruge links kan du tilpasse dit valg.

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Kenda dæk

Kenda dæk er lig med kvalitet

Skal du bruge nye dæk til bilen, og læner du dig mod Kenda?

Du har måske hørt om Kenda gennem bekendte eller i en af de mange bilmagasiner som de jævnligt befinder sig i, eller også har du allerede Kenda dæk på bilen, og er derfor på jagt efter en udskiftning.

Kenda har nu i mange år leveret dæk til personbiler, og til trods for at mærket stadig er relativt ukendt, oplever virksomheden en stigende popularitet i Europa, i takt med at flere og flere får prøvet deres glimrende dæk.

Da virksomheden stadig er mindre kendt i befolkningen, kan du nyde godt af de lave priser – selv på dæk af høj kvalitet, som ville koste en bondegård hvis de blev produceret af en af de kendte konkurrenter.

Kenda dæk til biler, gaffeltrucks, motorcykler og meget mere

Det er ingen underdrivelse at sige at Kenda leverer dæk til rigtig mange forskellige køretøjer.

Blandt deres spændende sortiment finder du alt lige fra Kenda dæk til mountainbikes, firhjulstrækkere, motocross, golfbiler og mange andre køretøjer. Virksomheden har fabrikker rundt omkring i verden, og i Europa ligger den i Østrig, hvor der hvert år bliver produceret hundredetusindvis af dæk til personbiler.

Disse Kenda dæk finder du blandt andet her på Tirendo.dk, i form af helårsdæk, vinterdæk og selvfølgelig også sommerdæk.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information