Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 9

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


King Meiler dæk

King Meiler dæk er billigere end mange andre

Nærmer du dig de berygtede 1,6 mm på dine dæk?

Lovmæssigt skal mønsterdybden være mere end 1.6 mm, men går man efter FDM’s anbefalinger, vil de foreslå at man skifter dæk allerede ved 3,0 mm dybde, da dæk under de 3,0 typisk har et forringet forsvar mod dækslip.

Lige her på siden kan du se vores udvalg af King Meiler dæk, som er et økonomisk og miljøvenligt alternativ, der benytter en helt speciel fremstillingsmetode.

Mere end 60 års erfaring

Virksomheden bag de smarte King Meiler dæk har i skrivende stund leveret dæk til personbiler, lastbiler og andet tungt maskineri i over 60 år.

Her er tale om noget så traditionelt som en familieejet virksomhed, der fra dag 1 til skrivende stund har været ejet af et eller flere familiemedlemmer. En af hemmelighederne bag virksomhedens succes er den smarte metode de benytter, når de laver nye dæk. De benytter simpelthen materialer fra brugte dæk, uden at gå på kompromis med sikkerheden, som både skåner miljøet og reducerer prisen på nye King Meiler dæk.

Her på Tirendo.dk har vi King Meiler vinterdæk, helårsdæk og sommerdæk til store og små biler. Dækkene fås i flere forskellige udgaver, alle til faste lave priser.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information