Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 19

Kleber dæk

Det første Kleber dæk rullede sikkert ud af fabrikken i Frankrig i 1911, og siden er Kleber blevet synonym med kvalitet i hele verden. Kleber dæk hører i dag til den absolutte elite inden for europæiske dækmærker, og virksomheden er partner med flere store bilproducenter såsom Ford og Skoda. En blanding af forskellige typer gummi i slidbanen giver en perfekt balance med levetid og vejgreb. Kleber har både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk af høj kvalitet.

Kleber til alle vejrtyper

Sommerdækkene, som Kleber Dynaxer HP3, er fremstillet med en progressiv radius, der øger ploveffekten ved kørsel på meget våde veje, og de brede mønsterspor dræner effektivt og med størst mulig hastighed vand ud af dækket bagud. Det betyder unikt vejgreb under mange typer vejrforhold. Vinterdækkene, f.eks. Kleber Krisalp HP2, sikrer pålidelighed, sikkerhed og komfort ved hjælp af en optimeret gummiblanding, og den perfekte kombination af vinklede og rettede lameller. Mønsterklodserne i dækkets midte sørger samtidig for, at dækket opnår stor pålidelighed, selv under vanskelige forhold på vinterglatte veje. Helårsdækkene fra Kleber er skabt til både sommer og vinter. Her sørger et åbent mønster med kraftigt udskårne mønsterklodser for, at bilen har god trækkræft og effektiv bremsevne både på rimglatte veje og på sne. Det retningsbestemte V-formede mønster sørger samtidig for, at dækket også fungerer optimalt på våde veje. Med Kleber dæk er du sikker på, at der er tænkt på sikkerhed og effektivitet i alt slags vejr.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information