Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Vis alle dæk i den valgte kategori
Page 1 from 1

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Landsail dæk

Kom langt på Landsail dæk

Kører du i nuværende stund med Landsail dæk på bilen, eller har du hørt gode ting om virksomheden, hvilket har sendt dig på jagt efter et eller flere dæk?

Landsail har gennem tiden produceret mange spændende dæk i alle kategorier, blandt andet i form af det lydsvage og langtidsholdbare 4 Seasons, der både findes til personbiler og varevogne. Dette dæk fungerer upåklageligt året rundt, i al slags vejr og alle trafiksituationer.

Af andre populære dæk fra Landsail er det værd at nævne Winter Lander, der som navnet afslører er et vinterdæk. Dækket er udviklet til personbiler og den avancerede gummiblanding som dækket benytter er specifikt designet til at gøre dækket alsidigt og smidigt ved lave temperaturer.

Med Winter Lander kører du sikkert igennem regn og slud, og så er dækket samtidig stabilt på nogle af de mest forræderiske overflader vi støder på i vinterperioden: sne og is. Winter Lander benytter et V-formet dækmønster til beskyttelse mod dækslip på regnvejrsdage.

Landsail er en ny og spændende spiller på markedet

Med fokus på sofistikerede dækmønstre, avancerede dækblandinger, styrke gennem stålbælter og sidst men ikke mindst udholdenhed, bliver alle Landsail dæk produceret med den største omhu og ekspertise. Landsail fokuserer udelukkende på følgende segmenter: personbiler, SUVere og små varevogne, og det er blandt disse segmenter du kan finde dit næste sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk fra Landsail.

På Tirendo.dk gør vi altid vores bedste for at have dæk til enhver smag. Derfor kan du også finde et stort og alsidigt udvalg af smarte Landsail dæk til vanligt lave priser.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information