Landsail

Landsail LS388

Fra425 krpr. Dæk

Find dine LS388 her!


Hjælp miljøet, og spar mange penge

Det er ikke så tit, man hører ordene ”spar penge” i samme sætning som ”hjælp miljøet”, men når det gælder dækket Landsail LS388, hænger de to begreber ganske fint sammen. Sentury Tire Americas, som står bag Landsail dæk har nemlig gjort alt, der står i deres magt, for at Landsail LS388 er blevet de perfekte cruisingdæk med et dækmønster, som kraftigt reducerer rullemodstanden.

Jo lavere rullemodstand din bil skal kæmpe med, jo mindre benzin eller diesel går der til per kilometer, så i længden er der mange penge at spare ved at vælge Landsail LS388 sommerdæk, og mindre benzin betyder jo, som vi alle ved, mindre CO2-udledning.

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ-del

Er du stadig i tvivl, om hvilke dæk du skal vælge, er det bare om at indtaste dit køretøjs mærke, model og årgang i vores søgefunktion, og så finder formularen alle de dæk, som passer, frem til dig.

Ud for hvert dæk, inklusiv Landsail LS388 dæk, kan du se både EU-mærket, hvilken sæson dækkene er beregnet til, samt udvalget af størrelser. Ofte har både helårsdæk og vinterdæk deltaget i tests, og det er ikke sjældent, at en tidligere kunde har efterladt en anmeldelse eller to, så tag og kig dig omkring på Tirendo.dk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.