Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
  • Desværre er der ingen dæk der matcher din søgning i vores katalog. Ved at tilpasse søgefiltre eller bruge links kan du tilpasse dit valg.

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Maloya dæk

Hvad end du behøver nogle nye dæk til sommerkørsel, på tør vej eller når det regner, – som det ofte gør i Danmark – eller måske et eller flere traditionelle vinterdæk, som kan holde dig sikkert gennem vinteren, har vi her på Tirendo.dk et solidt udvalg du kan kigge igennem, endda til faste lave priser.

Vi har naturligvis også helårsdæk fra Maloya, så du slipper for besværet med at skifte mellem vinter- og sommerdæk to gange om året.

Har du spørgsmål angående vores Maloya dæk eller nogle af vores andre mærker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Du finder vores kontaktoplysninger på denne side: //www.tirendo.dk/firmainformation/

Maloya dæk fra indiske Apollo Tyres

Apollo Tyres Ltd er en hurtigt voksende indisk dækfabrikant, som har mål om at være blandt de 10 største fabrikanter på verdensplan i 2016. Virksomheden har mere end 40 års erfaring med design og produktion af dæk til alle tænkelige køretøjer, med fokus på almindelige personbiler. Apollo sælger i skrivende stund mere end 30,000 dæk om måneden, alene i Europa, og tallet stiger år efter år, i takt med at flere mennesker får øjnene op for deres prisvenlige og solide produkter.

Blandt deres ambitiøse produkter finder du blandt andet Maloya, som der årligt bliver produceret i mange forskellige modeller og typer. Du kan blandt andet få Maloya dæk til mindre biler, mellemstore familiebiler og helt store firhjulstrækkere, som ofte kræver lidt mere af producenten sammenlignet med almindelige bildæk.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information