Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
MP61
Matador MP61
165/70 R13 79T
  • Dæk mærkning / Effektivitet klasse :
    G C 71 dB
317,00 kr
Gratis fragt
Leveringstid: 2-5 arbejdsdage 1
Lagervare
MP61
Matador MP61
155/70 R13 75T
  • Dæk mærkning / Effektivitet klasse :
    G C 71 dB
334,90 kr
Gratis fragt
Leveringstid: 2-5 arbejdsdage 1
Lagervare
Page 1 from 20

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Matador dæk

En af vores største fordele som onlinebutik, er at vi har lavere udgifter end mange af vores konkurrenter, som vælger at benytte traditionelle butikker du personligt kan besøge. Da vi kun har vores kontorer og lager, kan vi snildt sende den lave pris videre til dig og vores andre kunder, så du aldrig behøver at betale mere end højest nødvendigt, for at føle dig sikker i trafikken.

Et produkt som kan hjælpe nerverne bag rattet er dæk fra Matador, som er kendt for både at have en god levetid og ydeevne, endda til mere end rimelige priser. Vores lager er godt fyldt op af Matador dæk til både store og små biler, kraftfulde biler med et højt antal hestekræfter, samt mere brændstofvenlige biler af citybil variationen.

Uanset hvad du kører i dagligt, har vi i hvert fald nogle fede Matador dæk, så du kan få udskiftet dine nuværende dæk. Slidte dæk er nemlig ikke meget værd sikkerhedsmæssigt, og det er derfor en god idé at skifte dæk i god tid, så du ikke ender i ubehagelige situationer i trafikken.

Matador dæk til kørsel i regn, tørvejr og sne

Her på Tirendo.dk har vi også sørget for at kunne tilbyde flere forskellige dæktyper. Foretrækker du for eksempel vinterdæk fremfor helårsdæk, kan du nemt finde dine næste Matador vinterdæk blandt vores sortiment, ligesom du også nemt kan finde sommerdæk og helårsdæk.

Vi er nemlig 100% klar over, at billister ofte har vidt forskellige behov of præferencer når det gælder biler, udstyr og dæk – at nogle foretrækker at slippe for dækskift to gange om året, mens andre foretrækker den lidt bedre sikkerhed som Matador sommer- og vinterdæk ofte giver, sammenlignet med helårsdæk.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information