Michelin

Michelin Alpin A3

Find dine Alpin A3 her!


Mange vil gerne undvære at skifte dæk hver sommer og vinter, men de fleste gør det naturligvis af hensyn til sikkerheden. Men så kan det være en trøst for besværet, at Michelin har udviklet et særdeles holdbart dæk til familiebilen, som garanteret holder en sæson længere end andre vinterdæk. Det gør Michelin Alpin A3 til et af de mest økonomiske dæk på markedet.

Sikkerhed er det vigtigste

Hos Michelin ved man godt, at holdbarhed ikke er det vigtigste for et vinterdæk. Det er naturligvis endnu vigtigere, at dækket giver sikkerhed i alt slags vintervejr. Og her scorer Michelin Alpin A3 også højt. Selv i meget dårligt føre som sne, sjap og regn opnår du hurtige accelerationer og korte bremselængder. De gode egenskaber skyldes i høj grad dækkets unikke Helio Compound + gummiblanding, som sikrer et udsædvanlig stærkt vejgreb.

Grønt er godt

På siden af dækket finder du GREEN X-mærkningen som et bevis på dækkets formidable energibesparende egenskaber. Du sparer ganske enkelt brændstof, når du monterer Michelin Alpin A3 på din bil, og samtidig hjælper du miljøet ved det formindskede CO2-udslip.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.