Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Vis alle dæk i den valgte kategori
CityTech II
Viking CityTech II
155/70 R13 75T
  • Dæk mærkning / Effektivitet klasse :
    E C 70 dB
239,20 kr
Gratis fragt
Leveringstid: 2-5 arbejdsdage 1
Lagervare
Page 1 from 1036

Minerva dæk

Minerva er en belgisk privatvirksomhed, som er stiftet i 1995. I begyndelsen blev deres dæk produceret af den tyske Continental Group, men nu bliver fremstillet af adskillige fabrikker i Europa og Asien. Selve Minerva varemærke er kendt helt tilbage fra 1902 for produktion af luksusbiler, som med kvaliteten kunne sammenlignes med Rolls-Royce, blot i lavere prisklasse. Også i dag er kvalitet og vedvarende innovation virksomhedens kerneværdier, hvis produkter er særligt tilpasset til det europæiske marked.

Minerva tilbyder et bredt sortiment af bildæk og 4x4 dæk. Den mest efterspurgte model af sommerdæk er Minerva F 109, som med sin unikke slidbanemønster tilbyder stabilitet også ved høje hastigheder. Det er kendetegnet af Minerva dæk - all producerede modeller kan klare høje hastigheder med maksimal sikkerhed. Blandt vinterdæk er Minerva S 110 et sikker valg. Lav rullemodstand sikrer kørekomfort og gode styreevner både i regnvejr og sol.

  • Europæisk virksomhed.
  • Mere end 20 erfaring indenfor branchen.
  • Producerer både bildæk og 4x4 dæk.

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information