Nankang

Nankang AS-1

Fra409 krpr. Dæk

Find dine AS-1 her!


Er du træt af skifte dæk hele tiden? Brug Nankang AS-1 helårsdæk

Bruger du din bil rigtig meget, og trænger den til nogle sommerdæk eller vinterdæk, som ikke strejker efter blot en sæson? Så er det måske på tide, at du anskaffer dig Nankang AS-1 helårsdæk, som er et let, smart dæk fra verdensberømte Nankang, der faktisk kører udmærket i alle 4 sæsoner.

Nankang AS-1 har et stift mønster på dækskulderen, hvilket sørger for sikkerhed og en udvendig stabilitet i skarpe sving – essentielt ved bykørsel, når du f.eks. skal frem og tilbage til arbejdet i en fart. Med hensyn til holdbarheden er slidbanen bred, så mere af dækket rører asfalten ad gangen, hvilket fordeler trykket jævnt og reducerer slid.

Beskyttelse mod aquaplaning er der naturligvis også tænkt på med Nankang AS-1 dæk, og det giver sig udtryk i et stort antal dybe riller, som varierer i bredden og fungerer som et dræningssystem i sig selv.

Få dine Nankang dæk hurtigt på bilen

Skal dine sommerdæk skiftes til Nankang helårsdæk indenfor kort tid, er du heldig. Vi tilbyder nemlig gratis levering og en fragttid på blot 3 – 5 hverdage, til et værksted i nærheden af dig, så du hurtigt kan komme ud at køre med dine nye dæk. Se listen af monteringspartnere på Tirendo.dk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.