Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 36

Nexen dæk

Der findes mange dækproducenter, som får et godt ry gennem leveringen af højkvalitetsvarer gennem årene. Samtidig findes der yngere varemærker, der kan hurtigt overbevise med sin konkurrencedygtighed, som Nexen fra Sydkorea. Nexen dæk har god kvalitet til en lavere pris, derfor alle, som leder efter et billigt alternativ til de kendte varemærke finder Nexen som et godt valg.

Nexen dæk - sortiment og fordele

Virksomheden blev grundlagt i 1942 i Sydkorea, og har altid været på vej til stadig udvikling. Deres fokusområde er fremstilling af det optimale slidbanemønster på sommerdæk. Derudover arbejder deres forskere på dæk, som er særligt velegnede til bykørsel, det vil sige - i korte strækninger med mange stop.

Virksomheden har et stort udbud (mere end 30 modeller) af dæk i lavere prisklasser og kan tilbyde helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk. Sortimentet er beregnet til personbiler, varevogne og firehjulstrækkere. Blandt modeller til større biler er Nexen N 3000, som er kendetegnet med overbevisende slidstyrke. V-formede slidbane forbedrer vandafledningen og vejgrebet. Disse dæk har 3D riler som mindsker dækstøj og giver den bedste kørekomfort.

  • Nexen dæk er grundlagt i 1942 i Sydkorea.
  • Producerer dæk til biler, varevogne og firehjulstrækkere.
  • Udvikler det optimale slidbanemønster.

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information