Nokian

Nokian Weatherproof

Fra541 krpr. Dæk

Find dine Weatherproof her!


Drop dine sæsondæk, og brug i stedet Nokian Weatherproof helårsdæk

Hver evig eneste forår og efterår bruger danske bilister enten oceaner af tid derhjemme eller en masse penge på at skifte fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Det er ikke kun en trættende proces, men det slider også gevaldigt på både fælge og dæk.

Derfor har det anerkendte dækfirma Nokian produceret en ny serie af helårsdæk, kaldet Nokian Weatherproof, som uden problemer kan klare det danske vejr hele året. De bedste egenskaber fra firmaets sommerdæk og vinterdæk er her kombineret i ét dæk, som aldrig behøver skiftes ud i forhold til sæsonen.

Dækserien så først gang dagens lys i efteråret 2015, og de dengang få størrelser er nu vokset til at dække alt fra 13 tommer og helt op til 18 tommer. Hastighedsbegrænsningerne er forskellige for hvert dæk, og Nokian Weatherproof rummer både modeller til SUV’er, almindelige personbiler, varevogne mm.

30 dages returret på alle vores Nokian dæk

Alle webshops i Danmark er underlagt en regel om 14 dages returret, fra den dag du modtager varen. Her hos Tirendo.dk har vi dog valgt at tage det et skridt videre, og vi tilbyder derfor hele 30 dages returret, så du, i tilfælde af fortrydelse, har rigeligt med tid til at returnere dine Nokian Weatherproof dæk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.