Nokian

Nokian WR G2

Find dine WR G2 her!


Lad os se det i øjnene. I Danmark har vi om vinteren flere gråvejrsdage med sjap end dage med blå himmel og hvid sne. Nokians vinterdæk Nokian WR G2, som er mester i bortledning af sjap, er altså perfekt til det danske vintervejr. Den finske fabrik har i mere end 20 år dedikeret en stor del af deres forskning til optimering af deres vinterdæks ydeevner i det svære og glatte sjap.

Finland - det bedste sted for udvikling af vinterdæk

Finnerne lever med vintervejr en stor del af året, og det finske firma er af samme grund et af de bedste på markedet, når det gælder vinterdæk. Nokian WR G2 har asymmetrisk slidbanemønster, som giver dækket en lang række forskellige egenskaber over hele dækfladen, først og fremmest stabilitet ved kurvekørsel plus godt vejgreb og korte bremselængder på både sne, sjap og våd vej.

Det miljøvenlige dæk

Nokian var den første fabrik i verden til at lave dæk, der kun bruger naturgummi, silikat og naturlige planteolier. Nokian WR G2 er ingen undtagelse. I dette tilfælde har Nokian tilsat rapsolie, som sikrer dækkets stabilitet selv i ekstremt koldt vejr.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.