Nokian

Nokian Z G2

Find dine Z G2 her!


Hvis du har en meget højtydende bil, skal du også have dæk, der er egnet til meget hurtig kørsel. I fagsproget kaldes det for Ultra High Performance (UHP). Sommerdækket Nokian Z G2 passer netop til UHP-segmentet og klarer uden problemer hastigheder på op til 300 kilometer i timen. Dækket fik meget store roser fra de største bilmagasiner, da det først kom på markedet.

Godt vejgreb også i regn

Det er ikke så svært at skabe et sportsdæk, der har et godt vejgreb på tør vej. Det er straks sværere, når du vil køre hurtigt i regnvejr. Ingeniørerne på den finske fabrik har derfor til Nokian Z G2 udviklet gummiblandingen Nokian Cool med et stort indhold af silikat, som netop giver dig optimalt vejgreb, når vejen er våd. Pga. Nokian Cool gummiblandingen får du også en meget lydsvag kørsel, selv når underlaget er riflet asfalt.

Lang positivliste

Nokian Z G2 dækket har usædvanligt korte bremselængder, som er en af de vigtigste parametre for et sportsdæk. Og hvis uheldet er ude så fortvivl ikke. Nokia har brugt Run Flat-teknikken, som giver dig mulighed for at køre 50 kilometer på et punkteret dæk. Nokian bruger ikke farlige kemikalier i produktionen af deres dæk. Du kan altså også med god miljø-samvittigehed købe dæk fra den finske fabrik.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.