Pirelli

Pirelli P Zero Nero GT

Fra2.110 krpr. Dæk

Find dine P Zero Nero GT her!


Pirelli P Zero Nero GT sommerdæk for den ansvarlige bilist

Bildæk bliver ofte undervurderet, i forhold til hvor meget de betyder for bilens samlede ydeevne, og er du forælder og har små børn med i bilen, er det især vigtigt, at du lægger ekstra vægt på hvilke dæk, du anskaffer dig.

Et godt dæk er nemlig dét, som kan være den altafgørende forskel i et eventuelt biluheld, da kvalitetsdæk giver mulighed for snævre manøvrer, så du i ubehagelige situationer med farlige bilister kan rette hurtigt op og komme ud af situationen uskadt.

Pirelli P Zero Nero GT sommerdæk er ét af de slags dæk, som kan blive din redning, da det italienske firma bag dækket har gjort alt, der står i deres magt, for at dækkene er så stabile som muligt, og alle dine manøvrer fra rattet bliver oversat effektivt til bevægelser på vejen via dækket.

Du får selvfølgelig også et fænomenalt vejgreb med Pirelli P Zero Nero GT, og den afbalancerede silica-gummiblanding får dækket til at holde længere end gennemsnittet.

Italiensk erfaring og fleksibilitet

Endnu et punkt, hvor Pirelli P Zero Nero GT brillerer, er de store belastninger, som dækket kan klare, samt at du kan køre helt op til 300 kilometer i timen uden nogen form for slinger i valsen. Se mere om Pirelli P Zero Nero GT sommerdæk på Tirendo.dk, og se også gerne vores andre Pirelli dæk, vi har til rådighed, deriblandt helårsdæk og vinterdæk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.