Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
  • Desværre er der ingen dæk der matcher din søgning i vores katalog. Ved at tilpasse søgefiltre eller bruge links kan du tilpasse dit valg.

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Rockstone dæk

Det er alment kendt, at de store fremstormende økonomier i Asien ofte laver mange produkter billigere og bedre end leverandører i resten af verden. Det gælder også sådan noget som bildæk. Rockstone dæk produceres i Kina og sælges over hele verden til meget konkurrencedygtige priser. Produktionsprocessen bliver drivet af Shangdong Yongsheng koncernen, som blev grundlagt i Kina i 1986. Rockstone lægger stor vægt på at opnå topkvalitet i køreegenskaber. Koncernen opnår dette gennem deres dækprofil, som er resultatet af deres omfattende research- og udviklingskapacitet, som utrætteligt og ihærdigt forsker i innovativ materialeteknologi.

Rockstone dæk – fordele

Økonomien i at vælge Rockstone dæk til sin bil er indiskutabel. Som særlige kendetegn har deres dæk både støjreducerede vandafledning og et lavt brændstofforbrug. Dækmønstret er særlig indrettet, så dæktrykket fordeles jævnligt og dækkene får større kontaktflade med vejoverfladen. Hertil kommer, at dækkene har valgfri rotationsretning, og de kan således ikke placeres forkert, når man monterer dem på bilen.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information