/

Seiberling dæk

Desværre er der ingen resultater til din søgning. Du bedes venligst ændre dine søgeparametre for at finde produkter.  You can search by car model

Her på Tirendo.dk har vi et stort udvalg af Seiberling-dæk til alle kørselsbehov. Vi har både sommerdæk og vinterdæk, touringdæk til almindelig kørsel samt mere performancebaserede dæk til dem, der gerne vil køre stærkt. Seiberling er et amerikansk firma, der har produceret kvalitetsdæk siden 1922. De henvender sig til alle typer biler med en bred vifte af dæk, der er designet til unikke behov.

Solide Seiberling-dæk til blandet kørsel

Skal du have nye dæk til din bil, har vi blandt andet et af vores bedst sælgende dæk til hverdagskørsel på både landevej og motorvej. Seiberling Touring 2 er et sommerdæk, der er som skabt til det danske klima. Det har dybe mønstre, som tillader det at stå ekstragodt fast på våd vej, hvilket giver en lidt større rullemodstand. Alligevel støjer det ikke meget og kan stadig bevare en udmærket brændstoføkonomi. Mest af alt er Seiberling-dæk slidstærke og robuste dæk, der holder.

Bestil dine dæk online

Er du interesseret i at få nogle gode dæk til din bil til en god pris, kan du købe Seiberling-dæk her hos os. Bestil i dag, og få levering til døren.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
^