Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 14

Semperit dæk

Når hverdagen er kompliceret nok i forvejen, er det sidste man har lyst til at finde de helt rigtige dæk til ens bil. Det er her Semperit kommer ind i billedet. Virksomheden har nemlig en simpel løsning på et problem, som ikke behøver at være kompliceret. Løsningen er prisvenlige dæk med en god levetid.

Virksomheden har gennem tiden produceret en bred vifte af produkter, som strækker sig lige fra lavprisdæk, til dæk i den dyrere ende af skalaen, som selvfølgelig er af højere kvalitet. Fælles for dem alle er, at de virker som de skal lige fra dag 1. Hvad end du selv ønsker at montere dine Semperit dæk, eller gerne vil have en af vores mange monteringspartnere til at gøre det for dig, kan vi nemt og hurtigt sende dem med posten, så du igen kan føle dig sikker bag rattet.

Blandt vores dæk fra Semperit finder du blandt andet vejsikre vinterdæk, som fungerer upåklageligt på både sne og is, samt traditionelle sommerdæk, der holder dig godt kørende i de varmere måneder. Sidst men ikke mindst kan vi også tilbyde helårsdæk fra Semperit, hvor du slipper for at skifte dem ud to gange om året – en fordel for mange bilister, som i forvejen har en travl hverdag.

Faste lave priser på dæk fra Semperit

Da vi har valgt at sælge alle vores dæk fra én stor lagerbygning, har vi ikke mange udgifter når det gælder ansatte, el og hvad man ellers skal betale, hvis man sammenligner med kæder hvor man fysisk kan besøge butikkerne.

Dette gør at vi kan sende den lavere pris videre til dig, og du har muligvis allerede opdaget, at vores priser er meget favorable, når man sammenligner med andre dæksælgere.

Uanset om du ender med at vælge Semperit, eller går efter et andet mærke, kan du altid finde lave priser her på Tirendo.dk


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information