Semperit

Semperit SPEED-LIFE

Fra683 krpr. Dæk

Find dine SPEED-LIFE her!


Semperit Speed Life er et sommerdæk, der ikke blot giver dig komfort og sikkerhed, men også giver dig mulighed for en sporty performance grundet dets unikke dækmønster. Dækket passer særligt godt til medium og high performance biler, der har brug for dæk, der står særligt godt fast i kurver. Dækket er udviklet til at kunne klare alle slags forhold, hvad enten der er tale om våde eller tørre veje, brede eller smalle veje med kurver eller ej. Ligegyldigt hvilke forhold der skal køres under, så kan Semperit Speed Life levere høj sikkerhed.

Dækmønsteret består af forskellige længder lameller, hvilket giver en glat og nem kørsel, samt giver et godt greb i vejen og hjælper til at forhindre aquaplanning. Semperit Speed Life er fremstillet af den seneste generation af fuld-silica materiale. Dette giver et bedre greb i vejen i vådt vejr og samtidig giver det en lavere rullemodstand, så bilen glider lettere. Dette betyder også, at bilen bruger mindre brandstof, hvilket både er godt for miljøet, og gør det billigere for billisten.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.