Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Semperit SPEED-LIFE

Find your

SPEED-LIFE

here!

Semperit Speed Life er et sommerdæk, der ikke blot giver dig komfort og sikkerhed, men også giver dig mulighed for en sporty performance grundet dets unikke dækmønster. Dækket passer særligt godt til medium og high performance biler, der har brug for dæk, der står særligt godt fast i kurver. Dækket er udviklet til at kunne klare alle slags forhold, hvad enten der er tale om våde eller tørre veje, brede eller smalle veje med kurver eller ej. Ligegyldigt hvilke forhold der skal køres under, så kan Semperit Speed Life levere høj sikkerhed.

Dækmønsteret består af forskellige længder lameller, hvilket giver en glat og nem kørsel, samt giver et godt greb i vejen og hjælper til at forhindre aquaplanning. Semperit Speed Life er fremstillet af den seneste generation af fuld-silica materiale. Dette giver et bedre greb i vejen i vådt vejr og samtidig giver det en lavere rullemodstand, så bilen glider lettere. Dette betyder også, at bilen bruger mindre brandstof, hvilket både er godt for miljøet, og gør det billigere for billisten.

 • Stabil og komfortabel kørsel
 • Bestil nemt og bekvemt med gratis levering
 • Vælg din dækstørrelse i dag og spar!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information