Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Semperit SPEED-LIFE

Semperit Speed Life er et sommerdæk, der ikke blot giver dig komfort og sikkerhed, men også giver dig mulighed for en sporty performance grundet dets unikke dækmønster. Dækket passer særligt godt til medium og high performance biler, der har brug for dæk, der står særligt godt fast i kurver. Dækket er udviklet til at kunne klare alle slags forhold, hvad enten der er tale om våde eller tørre veje, brede eller smalle veje med kurver eller ej. Ligegyldigt hvilke forhold der skal køres under, så kan Semperit Speed Life levere høj sikkerhed.

Dækmønsteret består af forskellige længder lameller, hvilket giver en glat og nem kørsel, samt giver et godt greb i vejen og hjælper til at forhindre aquaplanning. Semperit Speed Life er fremstillet af den seneste generation af fuld-silica materiale. Dette giver et bedre greb i vejen i vådt vejr og samtidig giver det en lavere rullemodstand, så bilen glider lettere. Dette betyder også, at bilen bruger mindre brandstof, hvilket både er godt for miljøet, og gør det billigere for billisten.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

SPEED-LIFE

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information