Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
259 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 35
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Fulda Sommerdæk

Det skal du vide om Fulda sommerdæk

Når det er blevet tid til at skulle have nye sommerdæk på bilen, så er der flere forskellige ting som du skal huske på, inden du vælger det rigtigt sommerdæk. Hvis du gerne vil købe dine dæk fra en dækproducent som er verdenskendt for deres kvalitet og innovation, så skal du overveje at købe Fulda sommerdæk.

Det er næsten lige meget hvilken test du læser, så ligger Fulda dæk blandt de mest populære, og dette gælder også for deres sommerdæk.

Fulda sommerdæk betyder tysk innovation og kvalitet

Fulda blev grundlagt i den tyske by af samme navn, firmaet blev startet af Gustav Becker og Moritz Hasenclever i 1900, i byen Fulda som har cirka 65.000 indbyggere, det var dog først i 1915 at dækproducenten fremstillede deres første dæk. Efter mere end 62 år i branchen blev Fulda en del af Goodyear og fremstiller i dag på deres fabrikker dæk til personbiler, lastbiler, busser og andre køretøjer. Fulda har mere end 1.800 ansatte, og deres fabrikker producere over 10 millioner dæk om året. Virksomhedens succes er i høj grad baseret på en høj grad af innovation, samt permanent forskning og udvikling.

Fulda sommerdæk har en speciel gummiblanding

Fulda sommerdæk bliver fremstillet med en speciel gummiblanding som ikke kun føre til en bedre rullemodstand, men også har ført til en reducering af den støj der er i kabinen, dette er især vigtigt når man kører lange strækninger med større hastigheder. Dækkene er fremstillet med et specielt slidbanemønster som gør, at Fulda sommerdækkene bliver slidt på en mere ensartet facon, og derved har de en længere levetid end andre dæk. På Tirendo.dk finder du et stort udvalg af Fulda sommerdæk i mange forskellige størrelser.

Fulda sommerdækkene er designet på en sådan måde, at de hele tiden opretholder det optimale vejgreb, og derved oplever bilisten perfekt håndtering på enhver vejoverflade og under alle vejrforhold. Det specielle slidbanemønster sikrer en særlig komfortable kørsel, og takket være rillernes placering på dækket, så resultere det i en perfekt dræning af vandet og derved mindskes risikoen for akvaplaning.

Fulda sommerdæk i alle prisklasser

Især Fulda sommerdæk er meget populære fordi de findes i en masse forskellige prisklasser, her tilbyder virksomheden blandt andet Eco Control HP som er i den lidt mere prisvenlige ende, dog tilbyder dette dæk stadig en økonomisk og komfortabel kørsel med den laveste rullemodstand og lange levetid. Til de lidt større og mere sporty biler tilbyder Fulda deres Carat Progresso som er et højtydende sommerdæk. Hvis du virkelig har brug for et dæk som er skræddersyet til højtydende biler, så skal du se på Fulda Carat Exelero som er TÜV certificeret.


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok