Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Star Performer HP 2

Find dine HP 2 her!

Det skal du vide om Star Performer HP2 sommerdæk

Danmark har ikke nogen lovgivning som siger, at du som bilist skal skifte fra vinterdæk til sommerdæk, men derfor er der alligevel flere gode grunde til, at skifte til sommerdæk om sommeren. Hvis du er på udkig efter et sæt nye sommerdæk til din bil, men du ikke nødvendigvis vil bruge en bondegård på nye dæk, så skal du absolut overveje at købe Star Performer HP2 sommerdæk.

Star Performer HP2 fremstilles med innovative løsninger

I Danmark kender de fleste mennesker dækmærker som Michelin eller Continental, men hvis du gerne vil have dæk til en god pris, så kan du også overveje at købe dine nye sommerdæk fra Star Performer. Star Performer er et datterselskab af det asiatiske dækfirma Nankang. Siden 1959 har Nankang fremstillet dæk som er af en høj kvalitet men som stadig er til at betale. Firmaets lange historie betyder, at de har en stor knowhow inden for produktionen af dæk, og dette bliver også tydeligt når du ser kvaliteten, af de dæk som Star Performer fremstiller.

Star Performer HP2 sommerdæk opretholder et meget godt vejgreb på både våde og tørre veje, men det er især på våde vejbaner, at dette dæk virkelig kan overbevise om dets kvalitet. Dækket har en speciel gummiblanding som betyder, at det har en lavere rullemodstand end mange konkurrerende dæk.

Livstidsgaranti med dæk fra Star Performer

Hvis du køber dine nye Star Performer HP2 sommerdæk fra Tirendo.dk, så tilbydes der en speciel livstidsgaranti som beskytter dine nye dæk. Denne garanti betyder at du får et nyt sæt dæk hvis det viser sig, at der er fabrikations- eller materialefejl på dækkene når du modtager dem, eller at der sker skader på dækkene som du ved normal daglig brug ikke er skyld i.

Gode rabatter på Star Performer HP2 sommerdæk

Der er mange gode grunde til at overveje at købe Star Performer dæk, men nok den bedste grund til at købe Star Performer dæk, er deres meget gode rabatter på nye Star Performer HP2 dæk. Hvis du har kørt dine gamle dæk næsten helt ned, og der nu kun er 1,6 mm og 2,99 mm mønsterdybde på dækket, så kan du få 40% rabat på nye dæk, hvis der er mellem 3,0 mm og 4,99 mm tilbage på dækket, så er rabatten 60%, har du derimod ikke haft dækkene så længe og der stadig er mellem 5 mm og 5,99 mm tilbage så vil rabatten være på 80%, hvis du har næsten helt nye dæk, og der stadig er mere end 6 mm mønsterprofil tilbage på dækket, så får du faktisk dine nye dæk helt gratis.

 • Stabil og behagelig
 • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
 • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok