Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Star Performer SPTS AS

Find dine SPTS AS her!

Det skal du vide om Star Performer SPTS AS dæk

Når det bliver koldt uden for og sneen nærmer sig, så er det på tide at overveje at skifte til vinterdæk, hvis du er på udkig efter et sæt vinterdæk som tilbyder en meget god kørestabilitet, og som opretholder et godt vejgreb på både våde og tørre vejbaner, så skal du absolut overveje at købe Star Performer SPTS AS vinterdæk.

Star Performer SPTS AS vinterdæk fremstilles af Star Performer som er et datterselskab af det asiatiske dækfirma Nankang. Disse dæk er især populære fordi de tværgående riller på dækket er med til, at skyde vand fra vejbanen og ud til siderne af dækket, på den måde opretholdes et godt vejgreb i mudder og sne, og risikoen for at du kommer ud for akvaplaning bliver reduceret.

Den specielle gummiblanding som bliver brugt i dækkene er fremstillet på en sådan måde, at dækket bliver slidt på en mere ensartet facon, på den måde holder dækkene længere end andre konkurrerende dæk. Dækkene fra Star Performer opfylder alle de strenge krav som EU stiller til dækproducenter, derfor kan du med ro i sindet købe Star Performer SPTS AS dæk fra Tirendo.dk. Derudover lægger firmaet stor vægt på innovation og løbende udvikling, dette betyder blandt andet, at alle nye Star Performer dæk bliver fremstillet med de nyeste tekniske produktionsmetoder.

Star Performer Livstidsgaranti

Når du køber dine nye Star Performer dæk på Tirendo.dk så tilbyder butikken en livstidsgaranti som betyder, at hvis de dæk du modtager har fabrikations- eller materialefejl så får du et nyt sæt dæk som erstatning, det samme gælder hvis du ved normalt dagligt brug opdager at dækkene er blevet ødelagt.

Star Performer SPTS AS mønsterdybde rabat

En god grund til at købe dine Star Performer SPTS AS dæk fra Tirendo.dk er, at butikken tilbyder meget favorable rabatter. Disse rabatter er afhængige af hvor meget mønsterdybde der er tilbage på dine tidligere Star Performer dæk. Hvis der er mellem 1,6 mm og 2,99 mm tilbage på dækket, så får du 40% rabat på nye dæk, er der mellem 3,0 og 4,99 mm så er rabatten 60%, du får 80% i rabat hvis der er mellem 5 mm og 5,99 mm tilbage på dækket. Hvis der er mere end 6 mm dybde på dækket, så får du faktisk de nye dæk helt uden at du skal have pungen op af lommen, fordi dækkene i dette tilfælde er helt gratis.

 • Stabil og behagelig
 • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
 • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok