Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 37

Toyo dæk

Toyo startede som dækproducent i Japan, men har sidenhen bredt deres innovative dækdesign rundt til resten af verden. De har de sidste mange årtier givet bilejere mulighed for at have dæk af høj kvalitet, der skaber bedre performance på vejene. Toyo dæk passer til alle typer biler, og er uanset typen altid udviklet efter den seneste teknologi for at sikre den optimale ydeevne og sikkerhed.

Toyo dæk - sortiment og kendetegn

Virksomheden er kendt verden over, som producent af gode dæk, der altid er udviklet efter de bedste principper, der giver hurtig acceleration, øget bremseevne og er støjsvag, så man får den mest komfortable oplevelse muligt. Blandt Toyo dæk findes dæk af alle typer heriblandt vinterdæk, sommerdæk og dæk til sportsbiler, der kræver ultra høj performance. Dækproducenten byder også på dæk specielt til hybrid-biler eller andre miljøvenlige biler. Toyo dæk er blandt andet kendt for at inkorporere naturlige materialer i fremstillinger af deres dæk, både for at forbedre sikkerheden og grebet på vejen og samtidig være mere miljøvenlige. Desuden er dækkene udviklet i forhold til at skabe så lidt støj så muligt, som gør bilturen mere komfortabel. Dækmønstrene er udviklede både for at skabe den højeste sikkerhed på vejen i ethvert føre og samtidig sørge for, at det er så nemt og behageligt som muligt at nå frem til ens destination.

  • Japansk grundlagt virksomhed.
  • Dækproducent med stort fokus på miljøet.
  • Stort sortiment med udvalg af dæk til ethvert behov.

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information