Viking

Viking WinTech

Fra808 krpr. Dæk

Find dine WinTech her!


Vinterdæk til sikker kørsel - Viking WinTech

Vælg de rigtige dæk til vinteren

Sne, is og kulde er vejrlig, der virkelig udfordrer vores biler og ikke mindst deres dæk. Glatføreulykker hører man tit om, og ofte skyldes de, at bilerne ikke er udstyret med de rigtige dæk til den type vejr. Vinterdæk som Viking WinTech er specielt designet til at klare vinterens strabadser og give dig den kontrol, komfort og sikkerhed, du har brug for. Specialdesignede lameller, riller og mønstre sikrer, at vand ledes væk, så dækket får fat i underlaget, og at sne og is holdes væk fra kontaktfladen.

Husk at sætte hastigheden ned om vinteren

Selv om du kører med gode vinterdæk som Viking WinTech, skal du stadig huske at køre efter forholdene. Bremselængden op til den forankørende bil vil være lidt længere, når det er glat, og du har også en større risiko for at skride ud i kurver og om hjørner. Men med dæk som Viking WinTech er du bedre stillet, for dette dæk gør en del af arbejdet for dig. Dækket leverer konstant god kontrol også under skiftende vejrforhold, du kan både starte og køre i sne uden problemer.

Køb online – det er nemt og hurtigt

Shop blandt mange, mange dæk af forskellige mærker som Viking WinTech på Tirendo.dk. Du finder nemt, det du har brug for, med vores søgemaskine, og når du har bestilt de dæk, du vil have, går der næsten ingen tid, før de bliver leveret til din dør – kvit og frit. Vi vil være Danmarks foretrukne online dækshop, så vi giver dig også fri returret i 14 dage!

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.